RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Мінеральні джерела і мальовничі ландшафти: скільки коштує і як дістатися на курорт до Трускавця

Влітку 2020 мандрівники можуть відпочити не тільки біля моря, а й оздоровитися в Трускавці.

Курорт підійде і для бюджетного відпочинку і для вибагливих туристів, розповідає "Апостроф".

Трускавець - "перлина" Карпат - це місце, де можна насолодитися самотою з природою і мальовничими ландшафтами. Місто маленьке і затишне, розташоване на Західній Україні. Воно вважається одним з найбільш відвідуваних, відомих бальнеологічних курортів країни.

Туристів вабить красива природа, чисте гірське повітря і можливість повністю відновитися і оздоровитися. Там популярні мінеральні джерела. Цілющих джерел в цьому курортному містечку більше 25.

Ціна на житло

Оселитися можна в санаторії, пансіонаті, готелі, віллі або в приватному секторі, де господарі здають будинки або кімнати. У санаторіях і пансіонатах у вартість можуть входити медичні послуги.

Як дістатися

Трускавець має пряме залізничне сполучення з Києвом і Дніпром. Потяги слідують транзитом через Львів. Вартість квитків стартує від 435 гривень з Дніпра і 490 гривень з Києва.

Також легко приїхати в місто на власному автомобілі.

Як повідомляв "Апостроф", з початком курортного сезону і в умовах карантину українці все частіше відвідують українські курорти, одним з найпопулярніших маршрутів є Одеса, тисячі людей щодня їдуть туди відпочивати.