RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Дівчина схудла на 60 кілограм, але такої реакції інших не очікувала: фото до і після

28-річна Джорджі Фіппс схудла на 63 кілограми, але була вражена тим, як інші відреагували на радикальну зміну її зовнішності.

Про це пише The Sun.

За словами дівчини, вона почала одужувати в 2012 році, коли їй прописали стероїди при фиброміалгії (захворювання, яке викликає біль у м'язах, зв'язках і сухожиллях). Позначилося на фігурі і неправильне харчування.

"Навіть коли я відмовилася від стероїдів у середині 2013 року, погані звички в їжі, такі як наявність величезних мисок макаронів і пакетів печива, стали нормою", - розповіла Фіппс.

Вона додала, що потрапила в порочне коло емоційної їжі і ненависті до себе, але змінити своє життя вирішила після заміжжя в 2015 році. Перепробувавши різні дієти, в 2018 році зважилася на радикальний крок - провести операцію по зменшенню обсягів шлунка.

"Перші пару місяців після цього були дуже важкими. Мало того, що у мене спочатку була біль і блювота кров'ю, я також мала заново навчитися їсти, мій шлунок був розміром, як у немовляти", - зазначила Фіппс.

Дівчина підкреслила, що не покладалася тільки на результати операції, зайнялася також ходьбою і йогою, але реакцією людей на її схуднення була вражена.

"Не втрачай більше ваги, ти виглядаєш погано", "Куди поділися твої ц*цьки? Вони зникли!", "Як, чорт візьми, вам вдалося скинути стільки ваги?" - писали їй в інтернеті.

Фіппс вважає, що багато хто сприймає схудлих як "легку мішень", їх вважають менш емоційно вразливими, тому що стрункість вважається рівною радості і впевненості, але це не завжди так.

Як повідомляв "Апостроф", схуднення Адель викликало в мережі справжній фурор: відома пишними формами співачка схудла більш ніж на 20 кг.