RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Касирка пограбувала свій банк: її спіймали через 2 роки після втечі з чоловіком і дітьми

В Росії завершили розслідування кримінальної справи щодо касирки банку з Салавата Луїзи Хайрулліної і її чоловіка Марата Хайрулліна, яка за два роки привласнила 25 мільйонів рублів.

Про це йдеться в повідомленні прес-служба МВС Росії.

Жінці пред'явлено обвинувачення за частиною 4 статті 160 КК РФ (привласнення і розтрата в особливо великому розмірі). Її чоловікові - за частиною 3 статті 33 і частини 4 статті 160 КК РФ (він звинувачується в співучасті в скоєнні злочину).

Правоохоронці встановили, що з вересня 2017 року по травень 2019 року жінка виносила гроші з каси банку, де працювала, або передавала їх відразу чоловікові.

Таким чином вони вкрали понад 25 млн рублів. При цьому велику частину цих грошей чоловік витратив на ставках. У травні 2019 року старший касир Луїза Хайрулліна дізналася, що в банку має бути ревізія, в ході якої зникнення грошей явно помітять.

Тоді Хайрулліна вирішила сховатися. Жінка забрала з каси близько мільйона рублів, і разом з двома дочками вони виїхали з Салавата на своєму автомобілі. Кілька днів вони жили в лісі, потім повернулися в місто, залишили машину в гаражі і на таксі поїхали в Казань, де взяли в оренду квартиру.

Під час слідства, Луїза перебувала під вартою, її чоловік - під домашнім арештом.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Дніпропетровській області затримали банду нахабних грабіжників, які обкрадали квартири Новомосковська і навколишніх сіл.