RU  UA  EN

Неділя, 22 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Суспільство

Новини

21 вересня

Всі новини

У Запоріжжі чоловік жорстко покарав хуліганів, які побили його батька: фото

Поліція затримала 35-річного жителя міста Запоріжжя, який пострілами з карабіна поранив кривдників свого батька.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Запорізької області, опублікувавши фото з місця події.

Як було встановлено, у вівторок, 7 липня, приблизно о 23:00 на вулиці Загорській пролунали постріли. На місці виклику поліцейські виявили трьох чоловіків з пораненнями нижніх кінцівок. Також було пошкоджено пострілами автомобіль і ворота в гараж.

Всіх постраждалих госпіталізували в обласну лікарню.

Патрульні опитали свідків, встановили місцезнаходження стрілка і затримали його.

Затриманим виявився 35-річний житель Запоріжжя. Він пояснював свої дії тим, що напередодні постраждалі завдали тілесних ушкоджень його батькові і погрожували йому фізичною розправою.

За фактом події відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 КК України, його обставини встановлює слідчо-оперативна група Шевченківського відділу поліції.

Знімки одного з потерпілих опубліковано на сторінці "Запоріжжя NOW" в соцмережі Facebook.

"Вчора вечорів в дачному кооперативі на Шевчеку двоє чоловіків побили пенсіонера. Син потерпілого покарав кривдників за допомогою карабіна. Чоловіки отримали вогнепальні поранення ніг, їх забрала" швидка ", - підписали фото з місця події в соціальних мережах.

Як раніше повідомляв "Апостроф", в Ужгороді у вівторок, 7 липня, відбулася перестрілка на околиці місто поблизу ресторану "Верховинський рада". У мережі показали відео інциденту.