RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Чоловік побачив себе на весільному фото і схуд на 90 кілограм: різниця вражає

Австралієць Метью успішно скинув половину своєї ваги - 91 кг: після того, як ваги показали 181 кг, він зрозумів, що треба щось міняти.

Про це повідомляє Yahoo Lifestyle.

Метью каже, що він "ховався за своєю вагою" - поки не досяг переломного моменту, який змусив його зробити здорові зміни.

"Я був на весіллі друга, і коли фотографії прийшли після весілля, я виглядав масивно. Я не міг повірити, наскільки великим я дозволив собі бути", - пояснює він.

Після цього Метью переглянув свою дієту і зайнявся фітнесом.

"Завдяки більш здоровому плану харчування і способу життя у мене більше енергії, щоб займатися справами і проводити час зі своєю сім'єю і друзями", - каже він.

Метью розповів, що його друзі і сім'я надали йому "велику підтримку" протягом усього шляху схуднення і навіть вважають його відповідальним за свій вибір.

"У нас з подругою теж досить активний спосіб життя, ми регулярно їздимо на велосипедах і займаємося різними видами фітнесу. Я знаю, що якщо я продовжу вести нездоровий спосіб життя, моє здоров'я буде погіршуватися, що погіршить якість мого життя", - говорить він.

Раніше "Апостроф" розповідав про те, що 28-річна Джорджі Фіппс схудла на 63 кілограми, але була вражена тим, як інші відреагували на радикальну зміну її зовнішності.