RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Україна провела масштабні навчання на Чорному морі: яскраві фото

Українські військові провели навчання на Чорному морі.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби, пише "Ліга.Новини".

Підрозділи південного регіонального управління, регіонального управління морської охорони Держприкордонслужби та Військово-Морських Сил ЗСУ відпрацювали дії резервів відомств у разі збройної агресії умовного противника на територію України.

"Основні тактичні дії розгорнулися на острові Зміїний, куди також на посилення авіацією і флотом прибули спецназівці Південного регіонального управління. Дати збройну відсіч противнику одночасно вийшли корабельні тактичні групи і військовослужбовці окремого батальйону морської піхоти ВМС України, які десантувалися на острів", - відзначили в прес-службі.

Крім питань злагодженості та взаємодії підрозділів обох відомств, військовослужбовці відпрацювали і практичні вправи з бойовою стрільбою.

Фото: Держприкордонслужба

Фото: Держприкордонслужба

Фото: Держприкордонслужба

Фото: Держприкордонслужба

Як писав "Апостроф", міністр оборони РФ Сергій Шойгу розповів, що президент Росії Володимир Путін доручив провести раптову перевірку армії. Перевірка торкнеться війська Південного і Західного військових округів, ВДВ і морської піхоти Північного і Тихоокеанського флотів.