RU  UA  EN

Субота, 21 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Суспільство

Новини

20 вересня

Всі новини

Українська студія презентувала трейлер гри S.T.A.L.K.E.R. 2 - буде страшно і цікаво

Українська студія GSC Game World представила перший трейлер гри STALKER 2. У ролику, продемонстрованому в ході онлайн-презентації Xbox Games Showcase, показали кілька локацій з гри, а також аномалії і NPC, що сидять навколо багаття (зовсім як в першому "Сталкер") .

Про це повідомляє видання Meduza.

STALKER 2 вийде на новій Xbox Series X і PC і буде відразу безкоштовно доступна передплатникам Xbox Game Pass. Гра стане тимчасовим ексклюзивом Microsoft, відзначає DTF - це значить, що на PlayStation 5 гра з'явиться пізніше, ніж на Xbox Series X (на консолях поточного покоління вона взагалі не вийде).

Фото: Скріншот з трейлера

Фото: Скріншот з трейлера

Фото: Скріншот з трейлера

Раніше повідомлялося, що новий "Сталкер" вийде в 2021 році. В інформації, опублікованій на сайті гри після виходу трейлера, кажуть, що розробники "поки не готові розкрити дату виходу".

На тій же сторінці повідомляються деякі деталі про гру. Трейлер, показаний на презентації Xbox, створений на ігровому движку і відображає "рівень графіки і атмосферу", яких розробники мають намір досягти. STALKER 2 буде грою з відкритим світом, а дії гравця матимуть "глобальні наслідки".

Як писав "Апостроф", чешскій геймер з ніком Janisko провів два роки в Minecraft, де відтворив копію Чорнобильської АЕС . За цей час хлопець побудував більшу частину станції, враховуючи всі відомі йому деталі всередині і зовні будівель на її території.