RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.60
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.60
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

22 травня

Всі новини

Віскі, пиво і селфі: в Ужгородському СІЗО ув'язнені влаштували шикарне застілля

В Ужгородському СІЗО ув'язнені влаштували собі справжній бенкет.

Про це повідомляє Віталій Глагола у своєму Telegram-каналі.

Він пише, що у затриманих при собі: телефони, столи з вечерею, ірландське віскі, чеське пиво і можливість робити селфі. Це видно з фотографій.

Фото: Віталій Глагола, Telegram-канал

У центрі сидить Євген Дребітко на прізвисько "Женя Білий". Фігурант справи про наїзд на поліцейського на посаді в Нижніх Воротах та вимагання в Ужгороді.

"Теоретично - вони вже 5 місяців (з 21 березня) сидять в одиночних камерах, а як на практиці - бачите на фото", - пише Віталій.

Фото: Віталій Глагола, Telegram-канал

Фото: Віталій Глагола, Telegram-канал

Фото: Віталій Глагола, Telegram-канал

"Так ось, поки Міністр юстиції Денис молюсків заявляє про платні сертифікати в СІЗО - в Ужгородському СІЗО керівництво їх давно продає. Хоча і неофіційно. Тому накрити таку галявину без їх відома, а й зібратися всім в одній камері - нереально. Цікаво, скільки коштує такий комерційний пакет - віскі, коньяк, пиво, вечеря і телефони з інтернетом в Ужгородському СІЗО? " - пише Віталій.

Як пише "Апостроф", в суботу, 25 липня, в Запоріжжі з СІЗО вийшов чоловік, який жорстоко побив бійця полку "Азов", який заступився за дівчину. Боєць - в комі, підозрюваний - вийшов під заставу в 40 тисяч гривень. Активісти провели біля стін ГУНП акцію протесту.