RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

У ЗСУ зробили тривожну заяву про поширення коронавірусу в армії

Станом на ранок суботи, 1 серпня, в Збройних Силах України зафіксовано 196 випадків захворювання на коронавірусну інфекцію. За добу додалося 16 тих, хто заразилися COVID-19.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці Командування медичних сил ЗСУ.

Всього за час пандемії одужали - 625 осіб, летальних випадків - 5. На ізоляції (в тому числі самоізоляція) знаходиться 572 людини. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція найближчі три доби - 68 осіб.

Серед захворілих за минулу добу, в лікарнях перебуває 8 осіб, решта лікуються на самоізоляції під наглядом медиків.

"Аналіз захворювань серед військовослужбовців і цивільного населення свідчить про те, що найчастіше інфекція поширюється при епізодичних зустрічах з близькими людьми (друзями і рідними), що не входять в коло осіб, з якими ви спілкуєтеся щодня або живете разом. Не піддавайте себе і свою сім'ю небезпеці зайвими контактами ", - закликали в прес-службі Медичних сил ЗСУ.

Як повідомляв "Апостроф", за словами заступника міністра охорони здоров'я, головного санітарного лікаря України Віктора Ляшка, нинішні показники кількості заражених на коронавірус в Україні можуть призвести до потенційних втрат 4 тисяч людських життів.