RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Гороскоп від Павла Глоби на серпень: для цих знаків Зодіаку місяць стане фатальним

Астролог Павло Глоба розповів, для яких знаків Зодіаку кінець літа стане фатальним періодом, адже часом доля створює такі умови, після яких життя здатне змінитися в кращу або гіршу сторону.

Про це повідомляє "Слова і фрази".

Рак

Гороскоп повідомляє, що місяць для Рака виявиться максимально сприятливим і вдалим лише в тому випадку, якщо перші два тижні зодіакальний представник проведе активно. Вам слід проявити себе на професійній ниві. Звичайно, хочеться взяти відпустку і відпочити з сім'єю або друзями. Але зараз не час це робити! Серпень ідеально підходить для кар'єрного зростання. Це доленосний період, адже саме зараз закладається професійна база, яка виведе Рака до високооплачуваної посади і нового рівня доходів. Тому астрологічний прогноз закликає проявити силу волі і активно просуватися вперед. Потім з чистою совістю і прекрасними результатами зможете відправитися на відпочинок.

Скорпіон

Знаку Зодіаку Скорпіон в серпні життєво необхідно проявити максимальну активність і просуватися вперед. Це не просто фатальний місяць. Справа в тому, що вся увага прикута до вас, а значить, громадським надбанням стануть, як перемоги і прориви, так провали і лінь. Bажливо не забувати про це, коли приймаєте рішення, адже все відіб'ється на вашій професійній долі. Гороскоп закликає брати на себе більше відповідальності і не боятися реалізовувати складні ідеї. Нехай начальник бачить, що на вас завжди можна покластися навіть у критичні періоди. Найактивніші та цілеспрямовані Скорпіони можуть подумати про відкриття власної справи. Але вам знадобиться більш спокійний діловий партнер, щоб довести розпочате до кінця.

Kозерог

Астрологічний прогноз попереджає, що останній місяць літа може стати фатальним періодом для Kозерога в самому негативному розумінні. Справа в тому, що Bсесвіт налаштований на ваші зміни і закликає трансформуватися, щоб рухатися в новизну і створювати кращі умови життя. Ось тільки знак зодіаку Kозерог занадто консервативний і йому складно змінюватися. Перший час ви будете пручатися і всіляко чинити опір. Але астропрогноз все ж закликає поглянути правді в очі і погодитися на зміни. Звичайно, вам страшно, але результати перевершать усі сподівання і відшкодують докладені зусилля.

Bодолій

Астропрогноз каже, що для знаку Зодіаку Bодолій останній літній місяць здатний виявитися фатальним періодом. Від вашої поведінки і прийнятих рішень залежить дуже багато, тому рекомендуємо прислухатися до підказок гороскопу. Суть полягає в тому, що у вас є величезний потенціал, що дозволяє домогтися слави, багатства і популярності. Але Bодолій часто свідомо ігнорує можливості, тому що не впевнений у власних силах і піддається сумнівам. Вкрай важливо не повторити цю помилку в кінці літа. Bсесвіт надасть шанс вийти на новий рівень і досягти приголомшливих успіхів. Але для цього доведеться повірити, що ви здатні впоратися із завданням і не відвертатися від труднощів.

Як повідомляв "Апостроф", останній місяць літа для деяких буде наповнений подіями. Відомий астролог Павло Глоба склав гороскоп для чотирьох знаків Зодіаку, яких в серпні закрутить вир подій.