RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Пропала кішка через довгі роки знайшла свою господиню - історія закінчилася сумно

У Великобританії домашня кішка по кличці Джорджі пропала під час подорожі і знайшла господиню через 12 років, але виявилася їй непотрібною.

Про це повідомляє Daily Mail.

Емі Девіс з англійського міста Рочдейл загубила Джорджі в 2008 році, коли відпочивала з нею біля озера Лох-Ломонд. Разом з родиною жінка безуспішно намагалася знайти вихованку.

"Ми були засмучені, коли Джорджі не прийшла в наш останній день у Лох-Ломонд", - згадує вона.

У 2020 році їй подзвонили з притулку для бездомних тварин міста Глазго і сказали, що знайшли її кішку. Виявилося, що всі 12 років Джорджі жила в лісовому парку королеви Єлизавети. Там за твариною наглядали працівники парку та відпочиваючі. Коли в країні ввели карантинні заходи через коронавірус, один із співробітників парку відніс Джорджі до притулку, де вихованця перевірили на наявність чіпа.

Так співробітники центру знайшли контакти Девіс, але вона не змогла забрати Джорджі додому, оскільки в її родині живе інший кіт, якому дев'ять років.

"Коли я розмовляла з центром, я розуміла, що наш спосіб життя вже не підходить Джорджі... Мені дуже сумно, що через стільки років ми не зможемо об'єднатися, але я повинна зробити так, як краще для Джорджі", - підкреслила вона.

Працівниця притулку для бездомних тварин Лінсі Андерсон відзначила, що вони шукають для Джорджі тихий будинок без тварин.

"Їй потрібен простір і великий сад для прогулянок", - зазначила Андерсон.

Як розповідав "Апостроф", в мережі показали веселе відео нападу двох шиншил на кота. Кіт спокійно сидів на підлозі і нікого не чіпав. Дві шиншили забралися на тумбочку і почали стягувати з його шиї прикрасу. Спочатку кіт флегматично терпів, однак, коли вони таки здійснили свою затію, вдарив одну з шиншил лапою.