RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Користувачі iPhone ризикують заразитися коронавірусом в громадському транспорті

В агентстві громадського транспорту Нью-Йорка звернули увагу на те, що пасажири масово знімають маски, щоб розблокувати iPhone за допомогою системи розпізнавання облич.

Як повідомляє Assosiated Press, з цього приводу перевізники звернулися в корпорацію Apple з проханням придумати альтернативний спосіб розблокування.

Пасажири масово використовують систему розпізнавання облич для того, щоб розблокувати свій iPhone, тому вони в транспорті знімають маски, що сприяє поширенню коронавірусу.

В офіційному листі Тіму Куку, гендиректору корпорації Apple, керівництво компанії Metropolitan Transportation Authority, яка займається перевезеннями в Нью-Йорку, стверджує, що водії особисто бачили, як пасажири знімають маски, щоб розблокувати смартфон.

"Ми закликаємо Apple прискорити впровадження нових технологій і рішень, які ще більше захищають клієнтів в епоху COVID-19", - підкреслив у листі голова MTA Патрік Фой.

Як раніше повідомляв "Апостроф", крім поширених симптомів Covid-19, про наявність хвороби, викликаної коронавірусною інфекцією, може свідчити біль в очах, відсутність апетиту і навіть ураження шкіри на стопах.