RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Меган Маркл може повернутися до зйомок у кіно - за це вона отримає відразу 50 млн доларів

Герцогиня Сассекська Меган Маркл розглядає можливість повернутися до своєї основної роботи - зйомок у кіно, з огляду на те, що вони з принцом Гаррі переїхали в США.

Про це повідомляє The Mirror.

За словами кінобосів, тільки за першу появу на великому екрані Меган отримає 50 млн доларів.

Відзначається, що акторська кар'єра колишньої зірки серіалу "Форс-мажори" стала б найприбутковішим доходом для пари після того, як вони взяли іпотеку в розмірі 7,25 млн фунтів стерлінгів на будинок. Герцогиня Сассекська купила особняк в Санта-Барбарі разом з принцом Гаррі саме тому, що він знаходиться недалеко від Голлівуду.

Голлівудський режисер Пол Фейг, чиї фільми включають "Спеку", "Шпигуни" і "Мисливці за привидами", сказав, що кінорежисери зараз щосили намагаються працювати з 39-річною герцогинею.

"Меган, давай. Я б хотів побачити тебе в кіно. Я вважаю, що вона класна. Я - фанат", - сказав Фейг.

Директор шоу InterTalent і голова правління компаній Roar Global і Cole kitchenn Джонатан Шаліт зазначив, що "притягальна сила Меган як в Америці, так і в глобальному масштабі феноменальна".

"Яку б роль вона не виконувала, всі захочуть її побачити. Йдеться про гонорар у розмірі 50 мільйонів доларів. Люди будуть зачаровані її виступом з самого початку. Якщо вона повернеться в "Форс-мажори", це буде найпопулярніший серіал у світі" , - зазначив він.

Шаліт вважає, що Меган доведеться ретельно вибирати своїх колег, щоб домогтися успіху після повернення в кіно.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі з'явилося фото розкішного особняка принца Гаррі і Меган Маркл у Каліфорнії.