RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

Всі новини

​Жінка отримала смертельний "вирок" через коронавірус - у неї залишилося двоє дітей

41-річній Бет Первіс з Британії не змогли зробити операцію з лікування раку через карантин у зв'язку з коронавірусом.

Про це повідомляє The Sun.

Рак кишечника 4 стадії у жінки поширився і став невиліковним. Операція повинна була бути ще в кінці березня, але її відмінили через введений в країні карантин. У травні вона дізналася від лікарів, що хвороба вже атакувала її мозок.

"Я невиліковна. Мій 48-річний чоловік Річард і я завжди були чесні з нашими дітьми, 12-річним Джозефом і 10-річною Ебігейл. Вони знають, що у мене не було операції, яку я повинна була зробити, і вони знають, що мамі не стане краще. Вони також знають, що ми не можемо нічого змінити в тому, що трапилося зі мною, з нашою сім'єю", - сказала Первіс.

Бет не єдина пацієнтка, яка опинилася в такій ситуації. Через карантин у багатьох країнах скасовували планові операції в зв'язку з ризиком зараження коронавірусом. Однак це призвело до летального результату пацієнтів з такими серйозними діагнозами.

Як повідомляв "Апостроф", молодшу сестру Шерон Стоун Келлі госпіталізували після позитивного результату тесту на Covid-19. 62-річна актриса розповіла про це в Instagram, опублікувавши фото її палати.