RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Пес подружився з дельфіном - і це відео вразило мережу, адже руйнує всі стереотипи

Чарівний золотистий ретривер Кевін з Тампи, Флорида, подружився з дельфіном, зруйнувавши всі стереотипи про тварин, адже дружба не знає кордонів.

Про це пише People.

Однорічний пес може похвалитися 210 тис. підписників в Instagram і відомий своєю дуже модною колекцією капелюхів, яку він демонструє, вирушаючи в пригоди.

Відзначається, що на цей раз він познайомився з дельфіном на ім'я Вінтер - він відомий тим, що отримав протез хвоста після того, як потрапив у пастку для крабів і був зіркою таких фільмів, як "Казка про дельфінів" та "Казка про дельфінів 2" .

Пес і дельфін пильно дивилися один на одного, і, за словами, власника Кевіна, він навіть був готовий поділитися з Вінтером улюбленою іграшкою.

Раніше ми розповідали про пса Мако, який виріс у притулку в компанії кинутих кішок, і після того, як його забрала сім'я, він продовжує дивувати всіх своїми вчинками, адже вважає себе котом.

Також в мережі показали неймовірного пса-серфінгіста, який опанував справжнім мистецтвом катання на дошці бурхливими морськими хвилями. І, схоже, що це приносить йому неймовірне задоволення.