RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Оголошена мертвою жінка "ожила" в похоронному бюро

У США парамедики оголосили 20-річну жінку мертвою, перш ніж її останки були доставлені в похоронне бюро - де співробітники виявили, що вона ще жива.

Про це повідомляє "NBC Universal".

Офіційний представник судмедекспертизи округу Окленд Білл Муллан розповів, що інцидент стався в Саутфілді, там парамедики вирішили, що жінка мертва, і подзвонили в найближчу лікарню, щоб повідомити про це лікаря відділення невідкладної допомоги, який використовував ці дані для офіційного оголошення про смерть.

Потім співробітники служби екстреного реагування подзвонили судово-медичному експерту, щоб поділитися тією ж інформацією, в результаті чого судово-медичний патологоанатом встановив, що нічого підозрілого або, можливо, злочинного, не було, що дозволило відправити її тіло в похоронне бюро.

"У цьому випадку була медична історія, в якій говорилося, що в участі судмедексперта не було необхідності", - сказав Муллан.

Тіло жінки було доставлено в Будинок для похорону Джеймса Х. Коула в Детройті, де робочі бачили, як нібито мертва жінка рухалася.

Жінку доставили в лікарню Синай-Грейс в Детройті, де вона до передбачуваної смерті проходила лікування.

Відзначимо, що Муллан відмовився розкрити історію хвороби жінки, яка допомогла медпрацівникам повірити в її смерть.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Росії померла жінка похилого віку, яку живцем помістили в морг районної лікарні в горшкові.