RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Дарина Суднішнікова виписалася з пологового будинку і показала "батька" дитини. Їй 14 років

В Росії виписали з клініки 14-річну Дарину Суднішнікову, яка 16 серпня народила дочку. Новоспечену маму зустрічали члени її родини, а також 11-річний бойфренд Ваня, якого дівчина називала батьком своєї доньки Емілії.

Відповідні фото Дарина опублікувала на своїй сторінці в Instagram, а також розповіла в своєму блозі, як це - стати мамою в 14 років.

Юній мамі і новонародженій Емілії підготували чимало сюрпризів, а її кімнату прикрасили рожевими кульками та іграшками.

Юний бойфренд молодої мами - 11-річний Ваня - підніс обраниці букет з рожевих і білих півоній. Суднішнікова запевняла, що саме Ваня є батьком дитини, проте пізніше зізналася, що її згвалтував старшокласник.

"Не думаю, що ми невдовзі розлучимося, а якщо навіть і розлучимося, то я все одно буду відвідувати дитину", - заявив Ваня.

Дарина розповіла, що пологи стали для неї справжнім стресом, а перейми, які тривали кілька годин, приносили нестерпний біль.

"Я відключилася. Я навіть не зрозуміла цього - ніби заснула. Так пролежала близько трьох годин, потім прокинулася від спирту під носом. Крихітку забрали оглянути. Мене повели в мою палату. Стояти я не могла, голова ще паморочилася, тим більше боліли шви", - поділилася вона спогадами в особистому блозі.

Як повідомляв "Апостроф", восени 2019 року в лікарні Рівного 12-річна дівчинка, яку медики забрали зі сміттєзвалища, народила дитину.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство
Теги: