RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Повний місяць 2 вересня: що потрібно, а що не можна робити

У середу, 2 вересня, на небі буде перша осіння повня, яку в народі називають "Урожайним Місяцем".

Про це повідомляє 1RRE.

Астрологи кажуть про те, що позитивний чи негативний вплив люди можуть відчувати протягом семи днів: три дні до Повного Місяця, в день Повного Місяця і три дні після, тобто шанс змінити своє життя на краще у кожного з'явиться в період з 30 серпня до 5 вересня 2020 року.

Чого очікувати від Повного Місяця

Цей Повний Місяць буде спірним і неоднозначним, і негативним чином позначиться на емоційному здоров'ї кожної людини. Він пройде в знаку Зодіаку Риби, що означає підвищену емоційність і чутливість кожної метеозалежної людини. Романтичні настрої і хворобливе сприйняття критики вийдуть на перший план, через що може вирости кількості конфліктів у суспільстві.

Також вплив знака Риби значить знижену концентрацію уваги в справах, що стосуються раціональної сторони життя людини. А ось сторона чуттєва і інтуїтивна будуть головними. Всі важливі рішення до людей під час впливу повного місяця можуть приходити практично підсвідомо, а деяким навіть уві сні.

Міняти своє життя кардинально під впливом спірного Повного Місяця астрологи не радять. Важливо запам'ятати або записати всі ідеї і думки, щоб після, коли буде можливість обміркувати їх більш раціонально і холодно, приступити до реалізації.

У період Повного Місяця не можна перенапружуватися фізично, так як мислення спрямоване більше в творчу сторону і в сторону відпочинку. Брати на себе фінансові зобов'язання також протипоказано, так як під час впливу Повного Місяця можна вплутатися в небезпечну аферу.

Повний Місяць наповнює енергією тих, хто давно і серйозно розставив життєві пріоритети. Якщо мета поставлена давно, можна сміливо починати діяти в напрямку її досягнення.

Важливо уважно ставитися до свого самопочуття. В Повний Місяць можливі головні болі, підвищене серцебиття, безсоння, депресивні стани і спалах необґрунтованої агресії. Астрологи радять в складний період налаштовуватися на позитив і не нарікати на долю.

Що можна і не можна робити в Повний Місяць

Силу Повного Місяця кожна людина може використовувати собі на благо. Головне - дотримуватись основних рекомендацій астрологів.

В Повний Місяць можна:

  • загадувати бажання і будувати грандіозні плани;
  • приділяти увагу творчості і активному відпочинку;
  • жертвувати свій час для допомоги оточуючим;
  • робити генеральне прибирання в навколишньому просторі, в думках і почуттях;
  • розставляти життєві пріоритети.

Заборонено в Повний Місяць:

  • приймати важливі рішення і реалізовувати нові ідеї;
  • сваритися і з'ясовувати відносини;
  • зловживати шкідливою їжею і алкогольними напоями;
  • братися за справи, що вимагають підвищеної працездатності та концентрації уваги;
  • стригтися, робити манікюр і погоджуватися на хірургічні операції різної складності.

В Повний Місяць можна тренуватися і сідати на дієту, можна відпочивати і проводити час з близькими людьми. Токсичних співрозмовників краще уникати, так як емоційний фон ослаблений впливом Повного Місяця.

Як повідомляв "Апостроф", щорічний метеорний потік Персеїди в цьому році почався 17 липня. Свого піку найкрасивіший зорепад року досяг в ніч на 13 серпня.