RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Кандидат в мери Кривого Рогу підтвердив ДТП за участю свого сина

Генеральний директор ЦГЗК групи "Метінвест" Дмитро Шевчик, якого нещодавно представили кандидатом в мери Кривого Рогу від партії "Слуга народу", пообіцяв "не відмазувати" свого сина Марка, який за кермом автомобіля збив на пішохідному переході 11-річного хлопчика.

У суботу, 5 вересня, кандидат в мери міста підтвердив цю дорожньо-транспортну пригода на своїй Facebook-сторінці.

За його словами, Шевчик-молодший "уникав зіткнення з авто, не впорався з керуванням і виїхав на пішохідний перехід".

"Марк не ховався і не збирався тікати з місця ДТП, він викликав швидку допомогу, був абсолютно тверезий і пройшов медичний огляд, співпрацював з поліцією. Дана подія в єдиному реєстрі досудових розслідувань і буде розглянуто згідно із законом", - написав Шевчик, додавши, що не буде "відмазувати" сина від відповідальності.

Він також заявив, що бере на себе "особисту відповідальність за майбутнє Сашка" і розглядає можливі варіанти лікування і реабілітації разом з батьками потерпілого хлопчика.

Як повідомив місцевий телеканал "Рудана", аварія трапилася ввечері 3 вересня біля 2-ї міської лікарні Кривого Рогу.

"За словами очевидців, хлопчик переходив дорогу разом з мамою на зелений сигнал світлофора. Водій, який збив дитину і врізався в огорожу, їхав на великій швидкості. Як тільки сталася ДТП, водій почав комусь телефонувати і зняв номери з машини. Травмованого хлопчика терміново доставили в лікарню ", - сказано в повідомленні.

З місця ДТП 11-річного хлопчика госпіталізували в Дніпропетровську обласну дитячу лікарню. Лікарі діагностували у нього закриту черепно-мозкову травму, закритий перелом скроневої кістки справа, перелом внутрішньої пластинки сигмовидної синуса, забій головного мозку, гематому потилиці, закритий перелом лівого плеча, забій грудної клітки і тазу.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в центрі Харкова дружина радника голови Сумської ОДА влаштувала ДТП.