RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Відомий криворізький журналіст звільнився з газети через цензуру

Журналіст з більш ніж 30-річним стажем роботи в журналістиці Олександр Шидо, звільнився з криворізької газети "Пульс" через те, що останнім часом там виходить багато матеріалів, які йдуть в розріз з думкою колективу, а інші - проходять ретельну цензуру.

Про це Олександр Шидо розповів в зверненні у Facebook, передає сайт міста Кривий Ріг.

Олександр Шидо працював у багатьох виданнях, в останні кілька років - в газеті "Пульс". Однак останнім часом в газеті почали видавати матеріали, як вважає журналіст, які йдуть в розріз з думкою колективу. "Чомусь усі ключові матеріали, які зараз надсилають, проходять ретельну цензуру", - зазначив журналіст.

"Сьогодні я написав заяву бо я не згоден з редакційною політикою. Тому я собі сказав: "Досить!" І прийняв для себе рішення. Те, що воно правильне, переконався буквально відразу. Я немов від чогось звільнився - від непідйомної брили, яка роками тягнула спину, від іржавого якоря, який тягнув на дно. Розумію, що моя позиція прийдеться не всім до душі. Маю на увазі не тільки своїх недоброзичливців, яких вистачає, але і тих, у кого значився в списках друзів-приятелів. Тим, і іншим порада тільки одна - давайте вчитися поважати думку інших!", - поділився Олександр Шидо.