Як буде виглядати новий iPhone: в мережу злили "шпигунське" відео

У мережі з'явилося шпигунське відео, на якому імовірно показана задня частина корпусу старшої версії iPhone 12 Pro.

Як повідомляє "Апостроф", відповідні кадри опубліковані в Twitter EverythingApplePro.

Цей неофіційний ролик підтверджує дані, які були отримані під час попередніх витоків інформації. З високою ймовірністю, саме так буде виглядати задня частина серійного iPhone 12 Pro.

An error occurred while retrieving the Tweet. It might have been deleted.

Зокрема, відео підтверджує повернення до "прямокутної" формі з плоскими гранями часів iPhone 4 і 5 (у нових планшетів iPad Pro, як відомо, така ж форма корпусу), а також збереження впізнаваного квадратного блоку основної камери, але з однією важливою зміною. У блоці, крім трьох великих отворів під звичайні модулі камери, одного меншого отвору для спалаху, і найменшого отвору справа під мікрофон, з'явився ще один невеликий отвір знизу, який імовірно призначений під сканер LiDAR, як у представленого в березні iPad Pro 2020.

Крім того, на відео помітний кільцевой модуль нової системи бездротової зарядки з магнітним позиціонуванням, яка нібито складається з 36 магнітів. Сильні магніти будуть автоматично розміщувати смартфон в оптимальному положенні на зарядній станції.

Раніше "Апостроф" розповідав, що блогер Джон Проссер, який частенько зливає інформацію про новинки компанії Apple, заінтригував першою інформацією про нові моделі смартфона iPhone 12.