RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

В Україні чоловік і 14-річна школярка живуть разом і хочуть створити сім'ю: відео та деталі скандалу

В одному з сіл в Запорізькій області 37-річний чоловік живе з Владою, 14-річною дочкою свого товариша. "Мисливці" за педофілами вже встигли влаштувати розправу над чоловіком.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Понад півроку тому батько дівчинки Олександр Степанов після сварки з дружиною попросив товариша прихистити його ненадовго з двома дітьми. Імовірно, тоді його дочка закохалася в чоловіка, який пустив їх до себе пожити.

"Ну, якщо це сталося, то як? Заборонити - не заборониш, закрити її в хаті - це не по-людськи буде", - сказав батько Влади.

Дев'ятикласниця налаштована на серйозні стосунки. За словами дівчинки, подруги її підтримують.

"Так, це мій вибір. І без того все знають. І кажуть: якщо він мені подобається, то будь ласка. Поки підтримують в цьому. Хотіла б вийти заміж. Ми будемо з ним розписуватися", - говорить вона.

Після розголосу їх історії в інтернеті з обвинувачення коханого в педофілії дівчина намагається не виходити на вулицю. Вчителі побоюються, що батьків можуть позбавити батьківських прав, а саму Владу - відправити до інтернату.

Односельці відносини пари руйнувати не хочуть, відзначаючи, що ті ні разу не сварилися. Звертатися до служби у справах дітей не збираються. Правоохоронці теж не будуть відкривати справу, бо немає заяв від дівчини і її батьків. Влада має намір розписатися зі своїм обранцем, як тільки дозволить вік.

Як повідомляв "Апостроф", в 2019 році в лікарні Рівного 12-річна дівчинка, яку медики забрали зі сміттєзвалища, народила дитину. Пізніше вона відмовилася від немовляти через виявлену у нього вроджену ваду.