RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

У МОЗ розповіли, як будуть працювати школи і садочки в "червоній" зоні карантину

У середу, 16 вересня, Кабмін змінив підходи до поділу регіонів на карантинні зони. Глава МОЗ Максим Степанов повідомив, що в зв'язку з новим поділом рішення про закриття шкіл, дитячих садів і обмеження роботи транспорту в "червоній" зоні будуть приймати спільним рішенням державні та регіональні комісії.

Про це він розповів в ефірі телеканалу 1+1.

За словами Степанова, в оновлених підходах до поділу регіонів на карантинні зони немає обов'язкової вимоги щодо закриття шкіл і дитячих садків у "червоній" зоні.

"Рішення про роботу шкіл і садочків у "червоній" зоні буде спільним рішенням державної і регіональної комісій. У "зеленій", "жовтій" і "помаранчевій" зонах карантину, якщо 50 відсотків класів в конкретній школі пішли на самоізоляцію, то закривається весь навчальний заклад", — зазначив він.

Глава МОЗ підкреслив, що спільним рішенням державної та регіональної комісій буде регулюватися робота транспорту, а жорстких обмежень в "червоній" зоні з перевезень пасажирів не буде.

Як повідомляв "Апостроф", в Україні вкотре змінили умови поділу країни на зони карантину, а також дозволили з певними обмеженнями роботу шкіл і дитячих садів у "червоній" зоні.