RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

29 вересня

28 вересня

Всі новини

Інформатаки проти головної "кузні" дипломатів країни: політолог назвав ймовірних замовників

Політолог Віталій Бала розповів про причини інформаційної атаки на Київський інститут міжнародних відносин.

Як повідомляє "Обозреватель", про це він розповів у Facebook, посилаючись на інформацію одного з телеграм-каналів.

"На одному телеграм-каналі прочитав цікаві речі щодо останніх подій навколо КІМО. Ці події навіть змусили мене вжити нецензурну лексику щодо однієї людини, який, на мою думку, займається дискредитацією КІМО аж ніяк не заради справедливості", - заявив Бала.

Він розмістив текст інсайда, опублікованого на телеграм-каналі.

"На КІМО йде планомірна інформаційна атака - для цього використовують деякі центральні сайти. Причому, схоже, використовують наосліп - вони завелися через популярну нині тему буллінгу, яку намагаються поставити викладачам КІМО. Розкручуванням цієї теми займається піарниця, давня подруга Дмитра Табачника Іветта Делікатна, яка публічно співала дифірамби скандальному чиновнику, а також займалася піаром тодішнього прем'єр-міністра Миколи Азарова", - зазначено в повідомленні.

Також в розміщеному Балою інсайді називається і ймовірна причина спланованої операції проти КІМО.

"Нападки мають мету - знищити вуз, який готує для країни юристів-міжнародників, дипломатів, міжнародних економістів... Нескладно здогадатися, що ми маємо справу з планомірною роботою наших сусідів з-за "поребрика". Атаки на КІМО будуть посилюватися з наближенням виборів ректора Київського національного університету ім.Шевченка", - переконані джерела інсайда.

Раніше повідомлялося, що навколо Київського інституту міжнародних відносин в кінці серпня спалахнув скандал. Одного з викладачів цього ВНЗ звинуватили в зловживанні владою і рангом, приниженні людей, сексизмі та ейджізме. "Спусковим гачком" для звинувачень на адресу професора став вручений їй президентом України до Дня Незалежності Орден княгині Ольги 1 ступеня. Згодом скандал торкнувся усього ВНЗ і почала набувати обриси спланованою цькування.