RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

Поліція охорони і Safor Ukraine запустили інноваційний продукт для безпеки українців

В УНІАН відбулася прес-конференція "Будь в безпеці 24/7 і контролюй безпеку твоїх рідних разом з новим проектом Поліції Охорони та Safor Ukraine".

Прес-конференція була присвячена запуску унікальної інтелектуальної платформи, пише ТСН.

Спікерами були: Дмитро Діменко, заступник Генерального директора Safor Ukrainе; Діана Олексійович, прес-секретар SAFOR APP LTD; Сергій Парфенюк, начальник Департаменту поліції охорони; Annezou Zoumaras, генеральний директор SAFOR APP LTD; Agathangelos Vouniotis, керуючий партнер SAFOR APP LTD.

Учасники обговорили питання безпеки українців, можливості і функціонал нового продукту, співпрацю Safor Ukraine і Поліції Охорони. Представникам ЗМІ пояснили, як працює додаток і чому Україна стала першою країною для запуску проекту.

У 2020 році Safor App запустила унікальне інноваційне рішення –"це охорона, з якою кожна людина відчуватиме себе у безпеці цілодобово, адже це одна з базових людських потреб".

Додаток орієнтований на туристів, молодь, дітей і батьків, старшого покоління, підприємців і публічних особистостей, його основні характеристики - простота і функціональність.

Для України, яка посідає перше місце серед європейських країн за рівнем злочинності, це соціально важливий продукт. Про це зазначив у своїй промові Agathangelos Vouniotis, керуючий партнер SAFOR APP LTD: "ми раді, що запускаємо проект в Україні і впевнені, що наш додаток дозволить українцям відчувати себе у безпеці, мінімізуючи витрати на дорогі послуги особистої охорони".

Продукт оснащено швидким викликом поліції охорони з можливістю повідомлення близьких про небезпеку. Також є можливість отримати геолокацію близької людини, рівень заряду його батареї. Дмитро Діменко, заступник гендиректора Safor Ukraine, наголосив на унікальності продукту в надійності і миттєвій реакції на тривожний виклик: "сигнал зі смартфона негайно надходить на пульт поліції охорони, що дозволяє мінімізувати час реагування патруля і в найкоротші терміни знайти користувача, завдяки його геолокації і фото".

Тривожний сигнал передає інформацію про місцезнаходження. Також є цілодобова підтримка і широка карта покриття. Подібні інноваційні рішення складно було б реалізувати без співпраці з Поліцією Охорони. Начальник департаменту Поліції Охорони Сергій Парфенюк наголосив що: "така співпраця дозволяє Поліції Охорони надавати допомогу всім українцям, які перебувають або відчувають себе в небезпеці.

Оцінити унікальність нової платформи, протестувати її українці можуть зараз, завантаживши мобільний додаток в Play Маркет і App Store.