RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Не встигли сходити на побачення: знайома розповіла про загиблого в катастрофі Ан-26 курсанта

Дівчина, яка була знайома із загиблим в авіакатастрофі Ан-36 Збройних Сил України Володимиром Олабіним, розповіла, що вони листувалися в соцмережі і планували сходити на побачення, однак молодим людям не судилося зустрітися.

Про це йдеться в матеріалі "Комсомольської правди в Україні".

Наташа з Харкова цілий ранок чекала від Володимира повідомлення, поки с соцмереж не дізналася про страшну трагедію. Зараз дівчина плаче - вона побачила ім'я знайомого хлопця в списку загиблих.

"Ми познайомилися в соцмережах, він першим мені написав - хотів познайомитися. Кликав погуляти, але у мене якось все не було часу. Ми спілкувалися з ним кожен день! Він дуже добрий хлопчик, я таких людей не зустрічала ніколи. Він мені писав, що любить свою спеціальність, небо, захоплюється технікою", - розповіла Наташа.

В день трагедії вони в Вовою спілкувалися в мережі - востаннє він написав їй після обіду, питав, як у неї справи. Близько 7 вечора Наташа відповіла, і запитала, як він, а о 8-ій ранку 26 вересня написала: "Доброго ранку. Чому не відповідаєш?".

Дівчина нехотіла вірити в непоправне, але в сторіз, які публікували друзі загиблих курсантів, побачила, що Володя загинув.

"Я не могла повірити просто. Такі добрі люди залишають нас. Мені так шкода його батьків ...", - каже Наташа.

Її другу по листуванню Володимиру Олабіну був 21 рік, він родом з Миколаївської області. У соцмережах публікував фото з друзями, з поїздок, машинами та мотоциклами. Єдине фото з літаком підписав лаконічно - "Мрія-завдання".

Дівчина додає, що винні у загибелі військових обов'язково повинні відповісти і за смерть Вови, і за загибель інших хлопчиків, за розбите серце батьків і друзів, а також за любов, у якої просто не вистачило часу, щоб початися.

Як повідомляв "Апостроф", при катастрофі літака з курсантами під Харковом вижила лише одна людина - 20-річний В'ячеслав Золочевський. Його батько розповів, що сам пережив три падіння літака.