RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Погрози зброєю і спущені колеса: ЗМІ розповіли про скандал зі "слугою народу" Семінським в Чернігові

Народний депутатвід "Слуги народу" Олег Семінський у Чернігові заблокував автівкою рекламну конструкцію, поспускав колеса машинам і вдарив власника рекламної конструкції.

Про це повідомляє місцевий канал "Дитинець" у Facebook.

У сюжеті йдеться про те, що Семінський напав на чоловіка після того, як той звинуватив нардепа у незаконному розміщенні реклами на його борді.

"У суботу, напевно вночі, незаконним шляхом, були наклеєні на мої борди плакати кандидата Тарасовця. Ми спробували ці борди переклеїти на потрібну нам рекламу, не встигли приїхати, як прибули три авто озброєнних людей, поставили авто під бордом, щоб заважати поклейникам робити свою роботу. Погрожували зброєю. До мене підбігла група молодих людей, попереду був Семінський. Він наніс мені удару в область шиї. Потім перебіг на іншу сторону дороги і почав спускати колеса на моєму авто. Поліція приїхала, я написав заяву", - розповів потерпілий.

Сам депутат заявив, що приїхав на місце за проханням кандидата в мери Чернігова від "Слуги народу" Тарасовця.

"Нічого я не робив. Я просто проходив поруч автобуса, в людини спустило колесо, я навпаки їм допоміг, підкачав колеса. Немає молодиків, я один", - заявив Семінський.