RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

"Вимирання і розвал": на окупованому Донбасі металурги влаштували бунт

В окупованому проросійськими бойовиками Донецьку працівники "Донецького металургійного заводу" структури ЗАТ "Внешторгсервіс" заявили про масові затримки зарплат і попередили, що покинуть стратегічне для регіону підприємство, якщо керівники "ДНР" їм не допоможуть.

Про це у себе в Twitter розповів журналіст і блогер Денис Казанський.

Зокрема, в листі металурги повідомили, що з їх підприємства звільнилося більше 150 осіб за останній місяць через відсутність зарплат, працівники також покинули енергетичні цехи, що загрожує зривом подачі опалення у Донецьку цієї зими. Працівники підприємства закликали керівника формування "ДНР" сприяти в погашенні заборгованості, тобто виділити їм кошти на зарплати.

"Щасливі металурги народної республіки написали листа Пушиліну. Зарплати немає 4 місяці. З заводу звільняється 150 осіб в місяць. Вимирання і розвал. Хороший урок всім любителям "русского мира", - написав він.

Як повідомляв "Апостроф", раніше на закритій перед окупацією окремих районів Донбасу гірничій виробці в Шахтарському районі загинули троє гірників, які працювали там з дозволу "влади ДНР".