RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

​В Одесі вчителька цинічно принизила школярку на уроці через українську мову: відео

В одній зі шкіл Одеси вчителька малювання накричала на ученицю через українську мову.

Про це повідомляють в Facebook-групі "Батьки SOS".

Інцидент з булінгом стався в гімназії №4. Там педагог Пирогова Раїса Миколаївна почала лаятися на дитину, коли та відповіла їй українською мовою. Вона криком змусила дівчинку встати з місця після того, як та відповіла на її питання про мову спілкування.

Відзначимо, що вчителька більше ні на кого в класі так не кричала. Тим самим вона могла налаштувати інших школярів проти дівчинки. У ситуації просять розібратися директора школи.

Ситуацію прокоментувала співробітник департаменту освіти і науки Одеської міської ради Олена Буйневич. Вона зазначила, що така поведінка вчителя неприпустима. За її словами, директором школи прийнято рішення про звільнення за ст. 41, п.3 "вчинення працівником, який виконує виховні функції, аморального проступку, не сумісного з продовженням даної роботи". Зараз очікується видання відповідного наказу, а також звернення до компетентних органів.

Як повідомляв "Апостроф", в Коледжі інформаційних систем і технологій в Києві вчителька фізкультури грубо накричала на учня, момент потрапив на відео.