Монстри, відьми і мультгерої: люди вже готуються до Хеллоуїну і діляться кадрами божевільних костюмів

Останніми роками в Україні почали активно святкувати кельтське свято Halloween, яке відзначається 31 жовтня. З нагоди Halloween - його ще називають передоднем Дня всіх Святих - в мережі вже почали демонструвати моторошні костюми.

Відповідні фото люди діляться в TikTok, передає видання 4tololo.

Головним символом Halloween є гарбуз із запаленою свічкою, який називають "Світильником Джека". Згідно переказами, гарбуз зі свічкою, поставлений поруч з будинком на Halloween, відганяє від нього злих духів.

Невід'ємна традиція на Halloween і тематичні костюми. В День всіх святих прийнято одягати похмурі костюми - відьм, кровожерних медсестер, тролів, гномів, вампірів, а на обличчя наносити страхітливий грим - з патьоками крові. Саме в цих костюмах прийнято ходити по сусідах, вимагаючи солодощі.

Відлік моторошного сезону вже почався - Halloween не за горами, а це означає, що час подумати про те, як буде виглядати ваш костюм.

Як повідомляв "Апостроф", стрімінговий сервіс Tubi провів дослідження, щоб заразити глядачів духом Хелловіна. Опитування 2000 дорослих показало, які фільми жахів люди найчастіше дивляться в переддень Дня всіх святих, і ці списки напевно стануть в нагоді любителям полоскотати нерви.