RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

У Львівській області напали на кандидата в депутати і його батька: подробиці і фото

У суботу, 17 жовтня, у селі Рудно напали на кандидата в депутати від "Народного Руху України" Ігора Кузьмака, який проводив передвиборну агітацію.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Львівської області.

Зловмисники пошкодили автомобіль "Опель" Кузьмака та заважали йому спілкуватись із людьми.

"До 3 години ночі був у райвідділі (давав показання) та хвилювався за батька, якого забрала швидка. Думаю, що Ви вже і так все знаєте, тому не буду забирати час на описи подій, але висновки всеж би хотілося зробити: шкода, що у сучасному світі, коли всі всіх вчать вирішувати справи переговорами, здійснються такі дикі неадекватні варварські напади; шкода, що людей, які проживають на українській землі, дратує український державний прапор", - написав кандидат в депутати Львівської міської ради від НРУ Богдан Калічак.

Правоохоронці встановили особи зловмисників – місцевих мешканці віком 24 та 31 рік.

За фактом слідчі Залізничного відділу поліції, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №2 відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 157 Кримінального кодексу України (Перешкоджання здійсненню виборчого права) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання передбачене санкцією статті - до п’яти років позбавлення волі.

Читайте також матеріал "Апострофа" - Пожежа у "слуг": чому партія Зеленського тоне в скандалах в регіонах.