RU  UA  EN

Субота, 22 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 червня

Всі новини

Український інститут майбутнього запускає проєкт від університету Сингапуру "Школа державної політики Лі Куан Ю"

23 жовтня стартує онлайн-курс "Державне управління та лідерство в епоху інновацій". Впродовж 4-х модулів бажаючих чекає 8 лекцій по 1,5 години у реальному часі на платформі вебсемінару Zoom, під час яких лектори презентуватимуть практичні кейси сучасних днів.

Так, наприклад, Джеймс Крабтрі, який працював кореспондентом Financial Times, The Gurdian, The New York Times тощо, розкаже як Сингапур комунікує про ситуацію з Covid-19 з громадянами.

Під час навчання бажаючі пройти навчання матимуть можливість поспілкуватися з топовими спікерами легендарного університету; набути політичного, адміністративного та аналітичного досвіду, необхідного для формування політики; зрозуміти тонкощі управління політичною турбулентністю та управління інституційними змінами; опанувати особливості комунікації при здійсненні державної політики.

UIF забезпечить переклад курсу українською мовою. По закінченню курсів кожен учасник отримає освіту світового рівня та диплом міжнародного зразка. Також учасники матимуть доступ до особистого кабінету на сайті школи. Вони зможуть там знайомитись з безліччю матеріалів, ставити питання лекторам, тощо.

Усі охочі можуть потрапити на навчання прямо зараз. Для цього достатньо заповнити заявку на сайті.