RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

У Харкові затримано озброєних азербайджанців: фото і відео

У п'ятницю, 23 жовтня, харківська поліція затримала трьох громадян Азербайджану, у яких вилучено пістолети, автоматичну зброю і кілограм марихуани.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області.

За оперативними даними, троє азербайджанців у віці 26, 31 і 36 років прибули в Україну в березні 2020 року. Їх метою було підтвердити вплив одного з авторитетних злодіїв у законі і провести переговори з азербайджанською діаспорою в Україні.

В ході перевірки інформації при огляді особистих речей іноземців поліцейські виявили і вилучили у них 3 пістолети, споряджені патронами.

"Під час обшуку за місцем проживання правопорушників співробітники поліції вилучили автомат з ознаками переробки з глушником, магазин до нього, оснащений шістьма патронами, коробку з 16 патронами і пакет з речовиною рослинного походження, попередньо, марихуаною вагою близько одного кілограма", - сказано в повідомленні поліції.

Затримані перебувають в ізоляторі тимчасового утримання, вилучену у них зброю і речовину відправлено на експертизу.

Поліція перевіряє їх можливу причетність до скоєння тяжких злочинів на території Харківської та інших областей України.


Як повідомляв "Апостроф", раніше співробітники СБУ затримали озброєну групу, яка планувала провокації напередодні проведення місцевих виборів в Донецькій області.