RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Боротьба за крісло мера: дані екзит-полів в різних містах

В Україні завершилося голосування на місцевих виборах, згідно з екзит-полами, у великих містах, на виборах перемагають діючі мери міста.

Місцеві вибори в Україна 2020: онлайн трансляція і всі подробиці

Про це свідчать дані екзит-полів студії Савіка Шустера.

Київ

У столиці перемагає чинний мер Києва Віталій Кличко (45,93%), на другому місці Олександр Попов (9,62%).

Одеса

Згідно з даними екзитполів в Одесі лідирує Геннадій Труханов з результатом в 34,4%, на другому місці опинився Микола Скорик (17,93%),

Львів

У місті перемагає чинний глава міста - Андрій Садовий, він набрав 38%. На другому місці Олег Синютка, "Європейська солідарність" - 28%. Між ними можливий другий тур.

Харків

Згідно з даними з а Геннадія Кернеса проголосували 57,9% харків'ян, на другому місці Олександр Фельдман від "ОТЗЖ" 12,12%, а на третьому Олексій Кучер від "Слуги народу" 11,98%.

Дніпро

На виборах мера Дніпра лідирує чинний глава міськради Борис Філатов з результатом в 44,47%, у Загіда Краснова від партії "Громадська сила" - 14,44%.

Відзначимо, що згідно з даними екзит-полів лише в Харкові можлива перемога мера в першому турі, у всіх інших - другий тур.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що згідно з першими даними екзит-полів, проведених 25 жовтня в Києві, на виборах мера столиці лідирує з великим відривом Віталій Кличко. По Києву, згідно з даними екзит-полу від Шустера, для "Слуг народу" все погано.