RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Названо найбільш ненадійні позашляховики, які часто ламаються

Автомобільні експерти на основі відгуків власників позашляховиків склали рейтинг найбільш ненадійних автомобілів, які часто ламаються і можуть підвести в дуже невідповідний момент.

Рейтинг публікує This is Money.

BMW X6

На першому місці серед найбільш ненадійних авто виявився позашляховик-купе BMW, який доставляє масу неприємностей власникам, коли закінчується термін гарантії виробника. Більшість проблем, озвучених клієнтами, були пов'язані з несправностями коробки передач.

Mercedes-Benz GL-Клас

Майже половина клієнтів Mercedes GL, що їздять по гарантії, подали заявки на ремонт своїх автомобілів за останні п'ять років - і це було недешево.

Porsche Cayenne

Porsche має репутацію надійного виробника, але вартість ремонту висока, а поломки дають про себе знати занадто часто.

Range Rover Sport

Проблеми з підвіскою є звичайним явищем для власників Range Rover Sport і призводять до високих витрат.

Chevrolet Captiva

У той час як інші моделі зі списку найменш надійних позашляховиків дорогі, Captiva не така вже й дорога, але ремонтувати дане авто доводиться занадто часто.

Як повідомляв "Апостроф", автомобільні експерти назвали рейтинг найекономічніших бензинових автомобілів, представлених на українському ринку. Ці автомобілі відрізняються кращим співвідношенням ціни і якості, а також їх оцінять ті автовласники, які хочуть заощадити свої гроші.