Названо найкращі китайські авто, які відрізняються рівнем безпеки і надійністю

Китайський автопром часто виграє за цінами на автомобілі в порівнянні з більш відомими європейськими марками. Експерти назвали найкращі китайські машини 2020 року, які є оптимальними з точки зору надійності і безпеки.

Про це пише Zen-Top.

Позашляховики

Great Wall Hover H5

Це повнопривідна модель, причому задній привід відключити не вийде. Решітка радіатора має унікальну форму. При виготовленні кузова використовувався тільки високоякісний метал, що володіє значним запасом міцності.

Foton Sauvana

Ця модель є найбільш доступною серед китайських позашляховиків. У неї жорсткий зовнішній вигляд, двигун відрізняється пристойною потужністю, а всередині салону досить просторо. На корпусі встановлено велику кількість різних датчиків, також конструкція обладнана спеціальною електронною системою контролю стійкості.

Great Wall Wingle 5

Ця модель продовжує надійно утримувати лідируючі позиції серед досить бюджетних позашляховиків. Вона оснащена 4-циліндровим двигуном об'ємом 2,2 літра, працює він на бензині, його максимальна потужність складає 106 кінських сил.

Haval H9

Цей елегантний автомобіль оснащений двигуном об'ємом 2 літри, він має 16 клапанів, функцію турбонадува, його максимальна потужність складає 218 кінських сил. Приладова панель оснащена інформаційним рідкокристалічним дисплеєм з широкими кутами огляду.

Кросовери

Geely Emgrand X7

Навіть базова комплектація цього авто зможе вразити досвідченого водія комфортністю руху. Двигун має 4-ма клапанами, при 6 тисячах оборотів в хвилину він здатний видати потужність, близько 140 кінських сил. Однак мотор досить економічний.

Lifan X60

Об'єм двигуна складає 1,8 літра при максимальній потужності 128 кінських сил, він може працювати навіть на 92-му бензині. Мотор в повній мірі відповідає сучасним європейським стандартам безпеки. Привід тут тільки передній, коробка передач може бути механічною, проте замість неї в залежності від комплектації встановлюється безступінчатий варіатор.

Chery Tiggo 5


Машина відрізняється чудовою прохідністю: вона себе буде добре відчувати як на асфальтовому покритті, так і при їзді по бездоріжжю. Двигун дволітровий і чотирициліндровий, його найбільша потужність складає 138 кінських сил. Завдяки даним параметрам він здатний розганятися до 175 км / ч.

Седани

Faw Oley

Об'єм двигуна автомобіля півтора літра, потужність невелика - всього 102 кінських сили. Залежно від комплектації автомобіль обладнується 5-швидкісною механічною коробкою або 4-діапазонною коробкою-автоматом.

Lifan Solano II

Двигун має стандартні 4 циліндри, його обсяг 1,5 літра при потужності 150 коней, блок циліндрів виготовляється з чавуну, що додає мотору надійності. Витрата приблизно 6,5 - 7 літрів, коробка тільки механічна, п'ятиступінчаста, привід, відповідно, передній.

Як повідомляв "Апостроф", в Україні представили "молодіжну" версію Chery. У Китаї на даний момент випущено три моделі JETOUR - X70, Х90 і Х95, але в Україні представлена поки тільки одна модель - кросовер JETOUR X70.