RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

Всі новини

Затримано підозрюваного у звірячому вбивстві дівчини під Кропивницьким: фото

У Кіровоградській області затримали 23-річного чоловіка, якого підозрюють у згвалтуванні та вбивстві 22-річної дівчини.

Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Кіровоградської області.

Батьки дівчини повідомили про зникнення доньки в обід, 1 листопада, а ввечері правоохоронці виявили тіло потерпілої з ознаками насильницької смерті.

"Правоохоронцями з використанням зображення, отриманого з камер відеоспостереження, було складено орієнтування, опитувалися місцеві жителі. У результаті проведених заходів поліцейськими встановлено особу громадина та отримано фактичні дані, які свідчать про його причетність до скоєння особливо тяжкого злочину. Ним виявився 23-річний раніше не судимий чоловік, житель сусіднього району, який лише нещодавно оселився в місті Мала Виска у будинку, який належить його родичам", - йдеться в повідомленні.

Чоловіка затримали, йому повідомили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України"Умисне вбивство". Санкція статті передбачає за ці дії покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.


Раніше "Апостроф" повідомляв, що поліція затримала підозрюваного у вбивстві жінки, тіло якої недавно було виявлено в лісовому масиві Сквирського району (Київська область).