RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

Київський активіст спростував неправдиві заяви депутата Гео Лероса - ЗМІ

Руслан Гончаров, помічник народного депутата Миколи Тищенка, спростував звинувачення з боку Гео Лероса в "мінуванні" Олександрівської лікарні та оприлюднив докази.

Київський активіст Руслан Гончаров, який є помічником депутата Миколи Тищенка (фракція "Слуга народу" у Верховній Раді) в Facebook опублікував пост, в якому надав докази своєї непричетності до "мінування" Олександрівської лікарні, пише НБЖР.

В своєму пості Гончаров назвав Лероса "безвідповідальним політиком" та наголосив, що нардеп "перебирає на себе повноваження суду", коли звинувачує "у скоєні кримінального злочину".

Гончаров зауважив, що одразу після мінування, яке відбулося навесні, заявив про свою непричетність до цього злочину та розцінив це як брудну технологію та "спробу облити брудом нардепа Миколу Тищенка та політичну силу "Слуга народу". В якості доказів своєї невинуватості помічник нардепа оприлюднив відповідь Київської міської прокуратури.

"Що ж, спеціально для безвідповідального й брехливого Лероса я публікую відповідь прокуратури, в якій чітко зазначено, що мені ніякі підозри не вручали і я не є підозрюваним чи обвинуваченим в цьому кримінальному провадженні", - написав Гончаров.

Руслан Гончаров також закликав Лероса бути відповідальним та спростувати свої заяви.

"То що, пане Лерос, вам вистачить відповідальності публічно спростувати свою заяву, чи будете й надалі поводитись як базарна баба, й посилатись на чутки, ширити фейки, вводячи в оману суспільство?", - написав він.

Навесні ЗМІ повідомили про мінування Олександрівської лікарні. Ця інформація не підтвердилась - під час перевірки будівлі та прилеглої території вибухонебезпечних речовин і предметів виявлено не було. В той же час, з лікарні було евакуйовано понад 100 осіб, серед яких пацієнти та медичний персонал.