RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Названо три знаки Зодіаку, які говорять правду в очі

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які відзначаються особливою чесністю і прямолінійністю. Ці люди просто не вміють брехати, а оскільки "язик їхній - ворог їхній", вони частенько наживають собі ворогів через свою відвертість і прямоту. Йдеться про представників вогненної стихії - Овнів, Левів і Стрільців.

Про це пише видання Sm News.

Для багатьох людей дуже складно говорити те, що вони думають. Однак астрологи стверджують, що деякі знаки Зодіаку часто висловлюють свою думку вголос, не беручи до уваги чужу думку, а їхня різкість у твердженнях приносить чимало неприємностей.

Овен

Овни не зважають на те, чи хочуть люди почути їхню думку або ж просять їх підбирати вислови, вони все одно будуть висловлювати свої думки голосно і чітко. Овни впевнені в собі і сповнені ентузіазму, що дозволяє їм бути сильними і гордими. Вони не бояться говорити про те, у що вони вірять.

Лев

Леви є природженими лідерами, тож до них варто прислухатися навіть тоді, коли вони не вимагають, щоб їх почули. Ці люди завжди намагаються висловлюватися так, щоб сказане ними не можна було неправильно витлумачити. Вони наділені чудовим почуттям гумору, яке може підняти настрій практично будь-кому. Їм подобається бути в центрі уваги, що викликає нервозність або заздрість у оточення.

Стрілець

Стрільці отримують величезне задоволення, коли пізнають щось нове, відвідують нові місця і знайомляться з новими людьми. Ще вони люблять веселитися і жартувати над іншими, причому все це роблять вголос. Тому інколи виникають ситуації, коли надмірна веселість Стрільців і сказане ними подобається не всім. Справа в тому, що Стрільці люблять ділитися з оточуючими своїми почуттями, тому іноді можуть здаватися божевільними, але вони намагаються бути максимально чесними.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи склали гороскоп для представників деяких знаків Зодіаку, їм доведеться попрацювати в другій половині листопада.