Названо кращі дешеві кросовери, які не бояться поганих доріг

Автомобільний експерт Єгор Васильєв розповів, які недорогі автомобілі є найнадійнішими в експлуатації. При відборі моделей враховувалися такі фактори: місткість салону, організація внутрішнього обсягу, наявність корисних електронних функцій, а також повного приводу і розвиненої пасивної безпеки.

Про це повідомляє "Тарантас Ньюс" .

Найяскравішим представником сегменту SUV, що володіє всіма перерахованими гідностями, є спільна розробка компанії Renault і російських інженерів - Renault Arkana. Її вартість з повним приводом і тяговитим турбомотором на 150 к.с. починається з 410 тисяч грн.

Renault Arkana

Також вартий уваги компактний Skoda Karoq, стартова ціна якого становить 500 тисяч грн. В цьому авто передбачено безліч електронних асистентів, відмінна керованість, комфорт і, найголовніше, прекрасна організація внутрішнього простору.

Skoda Karoq

До трійки найбільш бюджетних і надійних авто потрапила і Geely Atlas. У ціні вона нічим не поступається Skoda, але при цьому вона оснащена більш потужним мотором, який вельми ефективний в парі з працюючою повнопривідною трансмісією.

Як повідомляв "Апостроф", експерти назвали найдешевші в обслуговуванні авто в Україні, які користуються попитом.