RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

"Я вже більше не можу іржати": журналістка поділилася деталями біографії екс-глави ДніпроОДА Бондаренко

До приходу в політику недавно звільнений глава Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко жив зовсім іншим життям - працював моделлю і знімався в російській передачі "Давай одружимося".

Про це пише в Facebook журналістка і шеф-редактор видання LB.ua Соня Кошкіна.

До таких висновків Кошкіна прийшла після того, як Бондаренко намагався дати їй інтерв'ю і вона почала шукати інформацію про чиновника.

"Значить, знайомтеся. Олександр Бондаренко, Голова Дніпропетровської ОДА (з вересня 2019). 33 роки. Сам себе при цьому титрує як "політик". Ще б "державним діячем" підписав, їй Богу", - пише журналістка.

За її словами, у Бондаренка багатий досвід роботи моделлю в Росії, а також участі в російських телешоу.

"Відомий тим, що раніше жив в Росії, працював там моделлю (рекламуючи товари вельми своєрідні. Хочете подробиць - гуглите, я вже більше не можу іржати), брав участь в зйомках програм типу "Давай одружимося", - повідомляє вона.

Також Кошкіна поділилася деякими фото Бондаренко, зробленими до того, як він пішов у політику.

"Коментувати не буду, залишу вам. Тут, по-моєму, все ясно-зрозуміло. Майже півтора року на посаді голови Дніпровської ОДА. Винесло хвилею", - зауважує Кошкіна.

Раніше дніпропетровські і центральні ЗМІ звинувачували керівництво регіону в провалі реалізації "Великого будівництва". Ключовим фактором невдач стало втручання в роботу підрядників з боку Бондаренка і глави облради Святослава Олійника, якого називають реальним керівником Дніпропетровської області.