RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Де відпочити в Карпатах перед локдауном-2021: найкращі бюджетні курорти і ціни на відпочинок

В Україні з 8 по 24 січня 2021 року включно вводиться локдаун. Перед карантином можна відпочити і відправиться в подорож, хорошим варіантом можуть стати Карпати.

"Апостроф" зібрав варіанти відпочинку з цінами.

Драгобрат

Там можна покататися на лижах чи сноуборді. Тут є траси на будь-який смак. Там також можна розслабитися в чані, провести час в ресторані.

Дві ночі на Різдво на Драгобраті коштуватимуть от 3000 грн на період з 6 по 8 січня. Пообідати в ресторані на двох від 400 грн. І варто пам'ятати, що магазинів на самому Драгобраті практично немає, і продукти там коштують набагато дорожче, ніж в селищі Ясіня, розташованому під горою.

Яремче

Це мальовниче місце в Карпатах, куди вважають за краще їздити відпочивати всією сім'єю. Там можна розслабитися в лазні чи сауні, попаритися в оздоровчому чані. Також туристи люблять піші прогулянки по красивих місцях.

В Яремче на Різдво доба обійдеться від 400 грн за кімнату в приватній садибі на двох. Вартість харчування досить демократична, можна знайти колиби на будь-який смак і гаманець.

Буковель

Відоме місце для відпочинку не тільки серед українських мандрівників. Тут багато розваг на будь-який смак і гаманець. На місці пропонують орендувати квадроцикли та снігоходи. Незвичайною розвагою також буде можливість покататися в упряжці з сибірськими хаскі або покататися на сноутюбінгу - надувна подушка для катання на снігу.

Традиційно відпочинок в Буковелі обійдеться дорожче за все. Вартість номера в готелі в період новорічних свят стартує від 4 тис. гривень на двох за дві ночі, і досягає 20 тис. гривень. Денний SKI-пас для користування підйомниками - 830-1090 грн за один день. Прокат лижного спорядження від 300 грн на два дні.

Ціни в закладах на рівні європейських, обід на двох обійдеться в середньому 800 - 1100 грн. В основному в Буковелі досить дорогі заклади, але можна знайти і більш бюджетні.

Славське

Тут також є на що подивитися, де покататися і відпочити. Вибір закладів невеликий, є чани і сауни для компаній. Відпочинок у Славському підійде людям з невеликим бюджетом.

Житло тут можна зняти від 270 грн за добу на двох. Чан на компанію коштує від 600 гривень за годину.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Новий рік-2021 перед локдауном: де бюджетно відсвяткувати українцеві.