Названо найкращі малолітражні авто, які ідеально підходять для міста

Автомобільні експерти склали рейтинг найкращих уживаних малолітражок, якими зручно користуватися в умовах міста. Кожен з представлених автомобілів відрізняється балансом практичності, комфорту, задоволення і низьких експлуатаційних витрат за доступну ціну.

Відповідний список опубліковано на сайті Аutoexpress.

SEAT Ibiza

Перевагою цього автомобіля є великий внутрішній простір, зокрема в задній частині салону цієї машини досить місця для її використання як сімейного автомобіля. Навіть її базові моделі поставляються з інформаційно-розважальною системою з кольоровим сенсорним екраном з новітніми можливостями підключення телефону для навігації. Двигун бензинової 1,0-літрової моделі має хорошу продуктивність і економний у витраті палива.

Ford Fiesta

Ця модель принесе велике задоволення від водіння, оскільки має хороше зчеплення з дорогою, приємне перемикання передач, відмінну продуктивність і стійкість навіть на вибоїнах і вибоїнах. Вона також зручна і залишається красивою і тихою всередині під час поїздок по автомагістралях. Вважається не дуже хорошою в тривалих поїздках.

Skoda Citigo

Це легкий, компактний і маневрений автомобіль, який оснащений такими "розумними" деталями, як змінна інформаційно-розважальна система з сенсорним екраном. У п'ятидверному варіанті доступ до задніх сидінь набагато простіший і не втрачається простір для багажника. 1,0-літровий бензиновий двигун потужністю 59 або 74 к.с. забезпечить достатню швидкість, щоб не відставати від міського руху.

Dacia Sandero

Найбільшим плюсом цієї моделі є його чудова практичність - він має великий багажник, а в салоні можуть легко поміститися четверо дорослих. Асортимент бензинових і дизельних двигунів цього автомобіля відмінно справляється зі своїм завданням - вони трохи гучні, але забезпечують низькі експлуатаційні витрати, відповідні до його низької ціни.

Volkswagen Up

Досить практичний, цікавий і зручний універсальний автомобіль, оснащений 1,0-літровим двигуном, який відрізняється низькою вартістю. Існують три-і п'ятидверний моделі - п'ятидверка набагато практичніша, але зазвичай коштує трохи дорожче.

Volkswagen Polo

Відрізняється великою простором в салоні і має великий багажник. Серед асортименту двигунів кращим є 1,0-літровий агрегат TSI з турбонаддувом, який має потужність трохи менше 100 к.с. і є економним і дешевим. Всередині тихо і багато технологій, включаючи підключення до смартфону.

Kia Picanto

Цей автомобіль роблять привабливими простір і практичність в поєднанні з вражаючими технологіями в більш високих комплектаціях. Вбудована інформаційно-розважальна система також чудова. Його турбо-версія, що з'явилася зовсім недавно, на диво потужна і доставляє масу задоволення у використанні, хоча коштує дорожче.

Hyundai i10

Цей автомобіль комфортніший, ніж можна було б очікувати. Сидіння зручні, водити досить весело, і є досить технологій. Багажник міг би бути більшим, розширити простір можна прибравши задні сидіння. 1,0-літровий двигун дешевий в експлуатації.

Як повідомляв "Апостроф", раніше було оприлюднено новий рейтинг надійності нових автомобілів за версією журналу Consumer Reports - лідерами в 2020 році стали моделі брендів Mazda, Toyota і Lexus.