RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Нацкорпус повідомив про незаконне проникнення силовиків до офісу партії в Тернополі

У партії "Національний корпус" повідомили про можливу провокацію з боку силовиків.

"Опівночі, намагаючись увійти до партійного офісу, активісти організації випадково помітили присутність в приміщенні сторонньої особи. Для порятунку зловмисника на місце оперативно прибули співробітники поліції і СБУ. Під явно надуманим приводом "розмінування" силовики захопили офіс Національного Корпусу. Характерно, що інші об'єкти на нібито "замінованій" вулиці залишилися без уваги правоохоронців. Двоє поліцейських, які увійшли в офіс, залишаючи приміщення вивели з собою і людину в цивільному" - йдеться в повідомленні на сайті партії.

Керівник штабу партії Максим Жорін в своєму Telegram-каналі виклав відео, яке встигли зняти активісти. За версією Жорина, в офісі, ймовірно, намагалися встановити техніку або щось підкинути.

Національний Корпус повідомив, що це вже не перший випадок пресингу силових структур на Заході України. Після цього інциденту Нацкорпус організовує акцію "проти репресій з боку влади" - представники партії виходять 28 грудня в Тернополі до Головного управління Нацполіціі.