RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

З наступаючим Новим роком! Яскраві листівки і короткі вітання

Найпростіший і найшвидший спосіб привітати друзів, родичів або колег з Новим роком - це відправити їм гарну листівку і смс.

"Апостроф" зробив добірку новорічних привітань.

Новий рік 2021: красиві тости для веселого застілля

***

Хай Новий рік

Загляне у віконце,

Відчинить двері

Щастя і добра,

Щоб і в морози

Тобі світило сонце,

Любов зоріла

Від ласки і тепла.

***

День за днем, і крок за кроком…

З новим щастям, з Новим Роком!

***

Життя в достатку

Бажаю в рік Бика,

Щоб їлося солодко

й любов була палка!

***

З Новим роком!

З новим щастям!

Хай завжди в очах іскряться

Усміх, радість і кохання,

Хай здійсняться всі бажання!

Смс-привітання в прозі

***

Вітаю з Новим роком! Бажаю чудового настрою, казкового багатства і неземного щастя. Нехай всі загадані бажання неодмінно збуваються! Посмішок, веселощів і побільше радості в Новому році!

***

Нехай у 2021 році удача, любов і успіхи самі знайдуть до тебе доріжку :) З Новим Роком!

***

Бажаю в Новому році благополуччя в домі, умиротворення в душі, ясності думок, здоров'я близьким, успіху на кар'єрному поприщі, досягнення намічених цілей і безличі щасливих днів.

***

З новим роком! Нехай у вашому житті завжди працює проста формула людського щастя: доброта + радість = щастя. Нехай Новий рік відкриє новий шлях - шлях до любові і успіху. Не звертайте з нього і йдіть тільки вперед!

***

Вітаю і бажаю тобі головного - виконання бажань! Бо, коли у людини є те, про що вона мріяла, вона весела, бадьора і здорова! З новим роком!

***

Бажаю в Новому Році багато цікавих і корисних знайомств, солідних і чесних партнерів. Разом з цим - надійного і відданого тилу у вигляді люблячої сім'ї, готової в усьому допомогти.

***

Вітаю! Нехай наступаючий Новий рік принесе незвідані раніше відчуття і емоції, а маленькі радості підштовхують наші серця до вчинення добрих справ цілий рік.

***

Нехай в Новому 2021 році забудуться старі образи, відкривши дорогу для нової дружби і любові. Бажання нехай здійсняться, а улюблена робота приносить задоволення.

***

Нехай в Новому році зірки світять яскравіше, а сонце освітлює шлях, повний райдужних надій, радісних подій, миру і подорожей.