Названо найкращі сімейні кросовери, які не бояться бездоріжжя і рідко ламаються

До вибору сімейного кроссовера потрібно підходити грунтовно і часто у кожної моделі є свої переваги.

Експерти провели дослідження популярних порталів і зібрали найпопулярніші кросовери, пише kp.ru.

Peugeot 3008

Ця модель не отримала повнопривідного виконання, зате її оснастили протівобуксовочною системою. Ще один плюс - невеликі габарити авто, які дозволяють з легкістю маневрувати в дорожньому потоці.

Mitsubishi ASX

Зовні дана модель схожа Lancer, але параметри ASX дозволяють віднести її до кросоверів. Автомобіль має хороший дорожній просвіт і відмінні технічні характеристики.

Mazda CX-5

Це авто оцінять як любителі краси, так і цінителі комфорту. На авто зручно їздити по міським дорогам, а його головна перевага - вражаючі динамічні характеристики: 0-100 км/год за 10,4 секунди.

Renault Kaptur

Це один із самих економічних кросоверів. Експерти вважають, що для міських умов його моторна гамма підходить ідеально.

Nissan Qashqai

Досить компактний і безпечний автомобіль, який можна придбати як в повнопривідному, так і в передньопривідному варіанті. Машина має місткість до 7 чоловік і забезпечує захист від перевантаження в повнопривідному варіанті.

Hyundai Tucson

Цей корейський автомобіль має цілу низку переваг. Він обладнаний потужними двигунами, комфортним салоном, багатим обладнанням, вишуканим інтер'єром, високоякісними оздоблювальними матеріалами і широким вибором силових агрегатів.

Citroen C3 Aircross

Цей кросовер підійде для тих, хто любить комфорт і оригінальність. Модель може похизуватися містким і стильним салоном, панорамної зсувним дахом та різними технологіями.

Renault Duster

У цій моделі зібрали дві переваги: позашляхові характеристики і невисока ціна. Є комплектації як в повнопривідному, так і в передньопривідному виконанні, а також богата моторна гамма.

Peugeot 2008

Компактний кросовер ідеальний для їзди по великих містах. Експерти особливу увагу приділяють збірці високої якості і місткості салону.

Kia Sportage

Цей автомобіль характеризується безпекою і комфортабельністю. Крім того, витрата палива при його експлуатації становить 7-10 літрів бензину в змішаному циклі, 9-13 - в міському, і 5-8 - в заміському.

Як повідомляв "Апостроф", раніше автомобільні експерти склали рейтинг кращих позашляховиків з пробігом, які ще довго будуть служити своєму власникові і є хорошим вкладенням капіталу.