RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

У Чикаго чоловік розгулював по місту та вбивав усіх на своєму шляху: подробиці і відео

У Чікаго невідомий чоловік розгулював по місту і вбивав усіх, кого зустрічав на своєму шляху. Місцеві жителі до цих пір в шоці від побаченого.

Про це повідомили журналісти CNN Chigaco.

Чоловік з Чікаго 9 січня 2021 року в 13:50 за місцевим часом спустився в гараж і почав стріляти в людей. Першою його жертвою став 30-річний водій. Через кілька хвилин після вбивства невідомий зайшов в будинок на тій же вулиці. Він попросив місцевих жителів дати йому зателефонувати. Отримавши телефон, чоловік відкрив вогонь по всім, хто був поруч. Від його пострілів загинула жінка. Озброєний чоловік також вистрілив в жінку, яка отримувала пошту, її госпіталізували.

На цьому чоловік не зупинився. Далі він вирушив в інший будинок, який знаходиться в декількох кварталах від попереднього. В цьому будинку невідомий погрожував пістолетом своєму знайомому, після чого забрав його автомобіль та поїхав.


Зловмисник вирушив до іншого кварталу в Чікаго, де скоїв пограбування магазину і застрелив 20-річного хлопця. Під час пограбування чоловік поранив 81-річну жінку, яку госпіталізували в місцеву клініку. За годину чоловік напав на автомобіль, в якому їхали 15-річна дівчина і її мати. Він вистрілив в підлітка, зараз дівчина перебуває в реанімації.

Стрілець не збирався зупинятися. Він повернувся в магазин і почав стріляти в співробітників правоохоронних органів, а потім сів в авто і врізався в транспортний засіб поліцейських. У 17:45 за місцевим часом чоловік пограбував аптеку в Еванстоні. Після аптеки він вирушив до ресторану, де застрелив жінку. Поліцейським вдалося підстрелити чоловіка. Злочинця доставили в клініку, де і підтвердили його смерть.


Мотиви злочину залишаються невідомими.

Як писав "Апостроф" раніше, в США поліція виявила пікап з бомбами та зброєю біля Капітолію.