Українців від відпочинку на популярному гірськолижному курорті "Буковель" в Івано-Франківській області не відлякує ані введення локдауну, ані високі ціни на їжу в місцевих ресторанах.
Чек з ресторану готелю "Кайзер" опублікований в Telegram-каналі dtp.kiev.ua.
Наприклад, 200 гр салату "Бурячок" там коштує 130 гривень, картопля на мангалі - 210 гривень за 300 гр, а борщ - 215 гривень за 300 гр. За чашку капучіно просять 85 гривень. Найдешевша позиція в меню - шматок хліба (3 гривні), а найдорожча - хреновуха (1000 грн). Загальний рахунок у чеку склав 9 420 грн.
Як повідомляв "Апостроф", це звичайні ціни для місцевих ресторанів. Раніше в мережі з'явилося меню з корчми "Фільварок". Заклад пропонує 200 г салату з квашеної капусти за 190 гривень. Також тут за 200 гривень можна з'їсти порцію вареників.