RU  UA  EN

Вівторок, 28 травня
  • НБУ:USD 40.02
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.02
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 травня

Всі новини

Говорив про дітей і не скаржився на здоров'я: про що сказав Грачевський в останньому інтерв'ю перед смертю

Творець і художній керівник кіножурналу "Єралаш" Борис Грачевський, який заразився на коронавірус в кінці 2020 року, помер в лікарні.

За місяць до смерті він дав інтерв'ю кореспонденту "Дни.ру".

Грачевський був з милицею, але в хорошому настрої і просив про хвору ногу його не питати. Зате він охоче говорив про свою третю дружину Катерину Білоцерківську, яка молодша за нього на 35 років.

"Вона ж, впевнений, буде і останньою! З останньої молодою дружиною мені нарешті пощастило! Для шоу-бізнесу три дружини - це ж дурниця! Пугачова була п'ять разів одружена!", - сказав він.

Сценарист додав, що хоч і не підтримує стосунків зі своєю другою дружиною, але стежить за долею дочки Василиси, яка народилася у них в 2012 році. А в квітні 2020-го Грачевський втретє став татом - на світ з'явився син Філіп.

"Синові півроку - це найголовніша радість. Кожен день спостерігаю, як він росте, як посміхається. Ми його "улибакою" кличемо вдома. Він - копія я в дитинстві. Так що питань про батьківство бути не повинно", - поділився він.

Художній керівник "Єралашу" сфотографувався в кисневій масці на початку своєї госпіталізації. Він посміхався і запевняв, що з ним все нормально.

"Та нічого, ось я зараз під наглядом лікарів, слава Богу. Мені сьогодні ставлять крапельниці, все в проводах і в масках, все в порядку. За мною стежать у відділенні, дуже дякую, не хвилюйтеся", - говорив він.

Як повідомляв "Апостроф", після госпіталізації в кінці грудня, стан режисера поступово погіршувався, і лікарі прийняли рішення ввести пацієнта в стан медикаментозної коми. Його кілька разів підключали до апарату ШВЛ.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство
Теги: