RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Відбулася прем'єра американського бойовика, герої якого діють на Донбасі

Науково-фантастичний фільм "Смертельна зона", дії якого розгортаються в Україні, був представлений на платформі Netflix.

Про це в своєму Facebook розповів користувач Олег Гуцуляк.

Прем'єра фільму відбулася 15 січня 2021 року, а режисером картини є режисер Мікаель Хофстрьом.

За словами Гуцуляка, дії фільму відбуваються в 2036 році, де головний герой вирушає в воєнізовану зону, в якій необхідно знайти радянський пристрій Судного Дня ( "Периметр").

"Дії відбуваються на території України. Американські війська захищають антиросійський опір проти проросійських сепаратистів ("кразних"), які вийшли з підпорядкування Кремлю, і лідер яких Віктор Коваль (актор, що грав Еурона Грейджоя в "Грі престолів") прагне опанувати "Периметром". Фільм насичений видами разромленних "хрущовок" і часто фоном звучить чиста українська мова", - розповідає користувач в своєму мікроблозі.

Один з головних антогоністів - лідер сепаратистів - розмовляє російською мовою.

"І шкода, що сепарський прапор лідеру бандитів встромили не туди", - додав Гуцуляк в Facebook, опублікувавши ще кілька кадрів з фільму.

Раніше ми розповідали, що британський актор Руперт Грінт, який став популярним після серії фільмів про Гаррі Поттера, задумався про те, аби піти з кінематографу.